Corohook Water Clean

Boljša prihodnost je v vaših rokah.

Corohook ni le pripomoček, ki omogoča izogibanje dotikom različnih površin in pri vsakodnevnih opravilih služi tudi kot opomnik, da se ne dotikajmo ničesar. 

PRISKRBI SI SVOJEGA

Prednosti protimikrobne plastike


Najboljša rešitev za ljudi v mestih

Razvili smo izdelek, ki je v trenutnih razmerah še kako potreben. Življenje v mestih bo s pripomočkom Corohook lažje – od obiskovanja javnih ustanov, bank, pošt, javnih sanitarij do nakupovanja in veliko več. Vaša dnevna rutina bo s pripomočkom Corohook brezskrbna.

Skupaj smo močnejši.
Patent Pending Corohook

PROIZVODNJA IN PATENT

Proizvedeno v Sloveniji z uporabo napredne tehnologije rezanja in poliranja končnega produkta. Corohook je unikaten in inovativen izdelek, za katerega je bila vložena patentna prijava. Corohook je narejen iz najbolj kvalitetnih materialov, ki povečajo vzdržljivost pri uporabi in omogočajo dolgotrajno uporabo. Corohook je enostaven za čiščenje in odporen na različna čistila.

Več informacij

Corohook v vaši prodajalni

Ponudite Corohook – najboljšo rešitev pri izogibanju nepotrebnim stikom – vašim strankam. V času trenutnih globalnih razmer je Corohook primeren za vsako trgovino, ne glede na nabor izdelkov, ki jih trenutno prodajate. Za več informacij, dobavne roke in cene nas lahko kontaktirate kadarkoli.

Postanite odgovorni

Postanite nedotakljivi

Corohook omogoča, da svojo dnevno rutino opravljate karseda normalno in brezdkrbno. Sedaj lahko nakupujete brez dotikanja nakupovalnih vozičkov in POS terminalov, uporabljate javna sanitarija brez dotikanja česarkoli, odprete vrata brez dotikanj kljuk in še veliko več.

BODITE ODGOVORNI

Čutimo odgovornost, da ljudem s celega sveta ponudimo pripomoček, ki bo omogočal izogibanje dotikov različnih površin. Hkrati bi se moral vsak posameznik zavedati dolžnosti, da ravna odgovorno v trenutnih razmerah in, da naredi vse v svoji moči, da se izogne nepotrebnim stikom.

SKUPAJ SMO MOČNEJŠI

Najbolje, kar lahko trenutno naredimo je, da ostanemo doma. Vseeno pa ostajajo nekateri opravki, ki se jim ne moremo izogniti, kot so nakupovanje živil in goriva, obiski lekarne ali celo odhod na delo. Časi so taki, da moramo biti previdni kamorkoli gremo in pri tem uporabiti pripomoček, s katerim se lahko izognemo kakršnikoli stikov z različnimi površinami – Corohook.